30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Emirates, Dubai Experience seyahat programı platformunu başlattı

Emirates, müşterilerin uçuşlar, otel konaklamaları, turistik yerlere ziyaretler, kendi seyahat programlarını oluşturmaları ve rezervasyon yapmaları için bir platform olan Dubai Experience'ı piyasaya sürdü.
19.04.2022

OrtadoÄŸu Turizm 

Emirates müÅŸterileri 19 ülkedeki mevcut bir Emirates uçuÅŸ rezervasyonuna eklenebilecek 100'den fazla otel ve 200 aktivite arasından kiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ güzergahlar oluÅŸturabilecek. 

Gezginler ayrıca, kapsamlı bir önerilen etkinlikler ve yemek seçenekleri listesinden yararlanarak kendi benzersiz güzergahlarını sıfırdan oluÅŸturarak eÄŸlenebilirler.

Seyahat planı planlayıcı, tahmini aktivite süreleri, konum haritaları ve maliyetler gibi faydalı ayrıntılar saÄŸlıyor. 

Seyahatlerini Dubai Experience platformu üzerinden planlayan ve rezervasyon yaptıran müÅŸteriler, yeni Emirates uçak rezervasyonlarında %10 indirimden, indirimli otel fiyatlarından ve 200'den fazla aktivitede özel fiyatlardan yararlanabilirler.

Turistler ayrıca, seyahatin saatlik görünümüne sahip bir seyahat planı planlayıcıya eriÅŸebilecek ve seyahatlerini zamanlarını en üst düzeye çıkaracak ÅŸekilde planlamalarına olanak tanıyacak.  Ardından, uçuÅŸ rezervasyonları aracılığıyla emirates web sitesinde istedikleri zaman seyahat planlarını görüntüleyebilir ve seyahat programlarına ekleyebilirler.

Yeni hizmetten bahseden Emirates ticaretten sorumlu BaÅŸkanı Adnan Kazim, "Emirates.com ile tamamen entegre olan Dubai Deneyimi'nde Dubai ve BAE'nin sunduÄŸu en iyi ÅŸeyleri tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Bu güçlü platform, müÅŸterilerimize Dubai seyahatlerini ve duraklamalarını planlama ve özel fiyatlardan ve ustalıkla seçilmiÅŸ tavsiyelerden yararlanma olanağı sunuyor." dedi. 

Daha fazla bilgi için www.emirates.com adresini ziyaret edin.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.