29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Emirates, Dubai’den Hindistan'a tam gücüyle geri döndü

1 Nisan'dan itibaren Emirates, pandemi öncesi kapasitesini ve uçuş frekanslarını Hindistan'daki varış noktalarına tamamen geri getirecek. Bu ülkede dokuz şehre yaklaşık 170 uçuş gerçekleştirmeyi hedefleyen Emirates, Airbus A380'i de geri getiriyor.
26.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Emirates, COVID-19 pandemisi nedeniyle uluslararası uzun mesafeli seyahat üzerindeki etkisi nedeniyle birkaç yıl sonra Hindistan'da tam olarak yeniden faaliyete geçti. Havayolu, ülkedeki dokuz şehre haftalık 170 uçuş gerçekleştirecek. Bu, Mart ve Nisan ayları arasında Hindistan'a yapılan uçuş sayısında %75,3'lük bir artış anlamına geliyor.

Hindistan'daki hizmetlerini artırma kararı, Hindistan hükümetinin ülkeye ve ülkeden uluslararası uçuşları yeniden başlatma duyurusu ile destekleniyor. 27 Mart'tan itibaren Hindistan, "hava kabarcığı" anlaşmalarını sona erdirecek ve ülkeyi tüm yabancı taşıyıcılara açacak.

Nisan ayında Hindistan, Birleşik Krallık, Suudi Arabistan, Maldivler ve Pakistan gibi diğer önemli ülkeleri geride bırakarak Emirates'in ana uluslararası pazarı olacak.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.