03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Emirates, bir kez daha Brezilya'da faaliyet gösteriyor

Emirates, 31 Ekim'den itibaren dünyanın en büyük yolcu uçağı ikonik Airbus A380 ile Dubai ve São Paulo arasındaki günlük operasyonlara devam edeceğini doğruladı.
23.09.2021

Ortadoğu Turizm 

Brezilya'da Aeroin'in bildirdiğine göre, Emirates bu ayın başında Agência Nacional de Aviação Civil'den (ANAC) dünyanın en büyük yolcu uçağını işletmesini talep etmişti.

 A380 uçağı, COVID-19 salgını nedeniyle yolcu uçuşlarının askıya alındığı Mart 2020'den bu yana ilk kez São Paulo'da olacak. Emirates, Boeing 777-300ER uçağıyla Ağustos 2020'de São Paulo'ya yolcu uçuşlarına yeniden başladı.

Emirates konu hakkında şöyle açıklama yaptı; 

“Müşterilerimizin en sevdiği uçak olan A380'i 31 Ekim'den itibaren Brezilya'ya getirmekten mutluluk duyuyoruz.  Aşı oranlarının artması ve uluslararası seyahat protokollerinin gevşetilmesiyle birlikte, neredeyse iki yıl sonra giderek daha fazla Brezilyalı tekrar seyahat etmek istiyor.  Ekim ayının sonundan itibaren her gün São Paulo'ya uçan A380 ile Emirates, Brezilyalıları Dubai, Maldivler, Kahire ve dünyadaki diğer şehirler gibi popüler seyahat noktalarına götürebilecek ve merkezimiz üzerinden hızlı ve uygun bağlantılar sunabilecek. 

Emirates Brezilya Ülke Müdürü Stephane Perard, Emirates'in Brezilya'daki müşterilerine bağlı olduğunu ve ikonik Airbus A380 uçağını pazarda işleten tek havayolu olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Emirates, Sao Paulo'ya 14 özel süit, Business'ta 76 yataklı koltuk ve Ekonomi'de 399 koltukla yapılandırılmış A380'lerle hizmet veriyor.

Salgın öncesinde, Emirates ayrıca Rio de Janeiro'ya (Boeing 777-200LR uçağıyla) uçtu ve ardından Buenos Aires'e devam etti. Şu anda bu operasyonların ne zaman geri dönebileceğine dair bir haber yok.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.