05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

EasyJet, Manchester'dan Ürdün'e kış seferlerini başlatıyor

EasyJet, Manchester havaalanından Ürdün'e kış hizmeti vermeye başlayacak.
08.09.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi 

İngiltere'nin kuzeybatısını Kızıldeniz kıyısındaki Akabe'deki Kral Hüseyin Akabe Havalimanı'na bağlayan hizmet için uçuşlar ve tatiller artık satışta. Akabe'yi ziyaret eden tatilciler, Wadi Rum'un manzaralarını ve Petra antik kentini de ziyaret edebilirler.

Uçuşlar kış boyunca Pazartesi ve Cuma günleri haftada iki defa karşılıklı yapılacaktır. 

EasyJet Birleşik Krallık ülke müdürü Ali Gayward şunları söyledi: "Yeni rotası, biraz kış güneşi için kaçmak isteyen müşteriler için popüler olacak ve Manchester uluslararası ağımızı daha da güçlendirecek."

Manchester Havalşmanı Genel Müdürü Karen Smart şunları ekledi: "Bu yeni rotanın duyurusu, bu kış biraz güneş ışığı arayan yolcular için harika bir haber.

 “Covid-19 kısıtlamaları gevşemeye devam ederken, bu kış mevcut rotaların çeşitliliğinde ve sıklığında bir artış görmeyi umuyoruz.”

Şu anda Ürdün, İngiltere'ye giriş için kehribar listesinde yer alıyor ve Dışişleri Bakanlığı, “Covid-19 risklerinin mevcut değerlendirmesine dayanarak” ülkeye zorunlu seyahatler hariç tüm seyahatlere karşı tavsiyede bulunuyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.