27 Nisan 2024, Cumartesi
Son Dakika

Dünya 2026 Veteriner Kongresi İstanbul’da yapılacak

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Istanbul CVB’nin destek verdiği 2026 Dünya Buiatri (Veteriner) Kongresi İstanbul’da yapılacak.
12.09.2022

Ortadoğu Turizm 

2026 yılında yapılacak Dünya Veteriner Kongresi’nin nerede yapılacağı konulu Madrid’deki karar toplantısında, İstanbul, Rotterdam, Kopenhag, Floransa ve Jeju’yu geride bırakarak kongreye ev sahipliği yapmaya hak kazandı. 

Tek seferde 4 bin yeni kongre turisti gelecek

Konu hakkında sosyal medya hesabından İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç şöyle açıklama yaptı; 

“Adaylık çalışmasına İstanbul CVB’nin destek verdiği 2026 Dünya Buiatri (Veteriner) Kongresi İstanbul’a kazandırıldı. İstanbul Madrid’deki karar toplantısında Rotterdam, Kopenhag, Floransa ve Jeju’yu elbette geçti. Bu da bir seferde neredeyse 4 bin yeni kongre turisti demek! 
Uluslararası nitelikli kongreler İstanbul’a yakışır. İstanbul için hedefimiz, gelen turist sayısının 15 milyonu geçmesi ve kongre turizmi sıralamalarında ise ilk 10’da yer alması. Biz de İTO olarak, İstanbul’u öne çıkartacak tanıtımlarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.