03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Dubai Etihad Havayolu İspanya uçuşlarına başlıyor.

Gulf Air ve Qatar Airways'in ardından Etihad Airways, bu yaz sezonu için İspanya'nın Malaga kentine uçuşa başlayan üçüncü Körfez havayolu oldu.
07.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dabi'de bulunan havayolu, Yunanistan'daki Mikonos ve Santorini'ye ve güney İspanya'daki Malaga'ya üç yeni sezonluk sefer başlatıyor.

Etihad Havayolları'ndan yapılan açıklamaya göre, turizmin tam aşılı turistlere açılması bu rotaların başlangıcını işaret ediyor. Mykonos, 8 Temmuz ile 11 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında, Santorini ise 9 Temmuz ile 12 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında hizmet verecek ve her iki destinasyonda da Airbus A320 ile haftada iki uçuş gerçekleştirilecektir. 

Öte yandan İspanya, aşılı uluslararası yolculara 7 Haziran'dan itibaren yeniden açılmaya hazırlanıyor. Bu nedenle Malaga güzergahı 9 Temmuz-15 Eylül 2021 tarihleri ​​arasında haftada iki sefer ile işletilecek. Güzergah, Ekonomi Alanı ve mesafeli oturma seçenekleri sunan, 235 ile 290 koltuk kapasiteli Boeing 787-9 uçağı ile gerçekleştirilecektir. 

Yeni uçuş hizmetleri, sırasıyla dört ve beş haftalık uçuşları olan Madrid (MAD) ve Barselona (BCN) ile devam edilecek.

Etihad havayolları bu sezon İspanya'yı hedeflerinden biri dile getirdi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.