02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Dubai Emirates Havayolları uçuşlarını arttırıyor

Emirates Havayolları, Korona Virüs vakaları azaldıkça kısıtlamalar rahatladıkça, yaz boyunca artan eğlence amaçlı seyahat talebini karşılamak için operasyonlarını arttırıyor ve hizmet ağını genişletiyor.
23.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Emirates, şimdilik 115 küresel noktaya hizmet veriyor. Temmuz ayı sonuna kadar, 124 şehre her hafta 880 sefer gerçekleştirerek, pandemi öncesi uçuş ağının %90’ına yaklaşmış olacak.

Emirates İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum uçuşlar hakkında açıklamalarda bulundu;

“Emirates’in, Dubai’yi, dünya çapındaki işletmeleri ve toplulukları birbirine bağlı tutma kararlılığından yola çıkarak çeşitli yetkililer ve paydaşlarla birlikte uçuş ağımızı yeniden inşa etmek ve daha fazla noktaya güvenli erişim sağlamak için canla başla çalışıyoruz.

Son zamanlarda pek çok ülkenin yeni bir sayfa ile kapılarını uluslararası ziyaretçilere yeniden açmaya başlaması, bizi cesaretlendiriyor ve kısıtlamaların hafiflediği her yerde talepler görüyoruz. 

Emirates, uçuş hizmetlerini hızlı bir şekilde eşleştiriyor, erişimimizi artıracak fırsatları belirliyor ve yolcularına bu yaz gitmek istedikleri yerlere güvenle ulaşmaları için daha fazla fırsat sunarak, sınıfının en iyisi hizmet, daha fazla kolaylık ve daha fazla seçenek sunuyor.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.