03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Dubai’den Flydubai ile İzmir'e uçuşlar başlıyor

Dubai'nin düşük maliyetli havayolu Flydubai’nin, İzmir uçuşları ile Türkiye'de hizmet verdiği dördüncü destinasyon olacak.
04.05.2022

Ortadoğu Turizm 

Dubai merkezli ekonomik havayolu Flydubai, 26 Haziran 2022'den itibaren Türkiye'de İzmir'e haftada üç kez uçuş başlatacağını duyurdu.

Havayolu şirketi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Dubai Havalimanı’ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na (ADB) uçuş gerçekleştirecek.

İzmir uçuşları ile, Flydubai'nin Türkiye'deki ağını Ankara (ESB), İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) ve İstanbul Havalimanı (IST) dahil olmak üzere dört şehre genişletecek.

Havayolu ayrıca 23 Haziran 2022'den itibaren Bodrum (BJV) ve Trabzon'a (TZX) sezonluk yaz seferleri de yapaca

Flydubai CEO'su Ghaith Al Ghaith, yeni güzergahın duyurulmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yoğun yaz döneminde, Türkiye'ye haftada 24 uçuş gerçekleştirerek, yolcularımıza ülkedeki farklı şehirleri deneyimleme konusunda daha fazla fırsat sunacağız. Yeni direkt uçuşlar, Dubai ile Türkiye'nin en yoğun şehirlerinden biri arasındaki ticaret bağlantılarını canlandırmaya yardımcı olacak" dedi.

Daha fazla bilgi için; https://www.flydubai.com/en/

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.