05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan '15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni açtı

“FETÖ’nün son ferdi de etkisiz hâle getirilene, cezasını çekene kadar mücadelemiz sürecektir”
15.07.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi - Ankara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı’nda yaptığı konuşmada, “Bu millet, ihaneti affetmez, haini de affetmez, hainlerin arkasında duranları da affetmez, güya kendi aklınca onları kullanarak siyasi çıkar devşirmeye kalkan mülevvesleri de affetmez. İşte bunun için diyoruz ki, ne olursa olsun FETÖ’nün son ferdi de etkisiz hâle getirilene, cezasını çekene, ülkenin ve milletin ‘kazan defterinden düşürülene’ kadar mücadelemiz sürecektir” dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı ile Demokrasi Müzesi Açılış Töreni'ne de katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin özel ses ve görsel efektlerle anlatılacağı 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında inşa edilen müzeye beraberindekilerle yürüyerek geldi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı. Açılışta Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti.

Açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Editör Fotoğraf


HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.