04 Mayıs 2024, Cumartesi
Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman bölgesel meseleleri görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Kralı Salman bin Abdülaziz Al Saud ile ikili ilişkiler ve bölgesel meseleleri görüştü.
17.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan açıklamaya göre, Başkan Erdoğan ile Kral Selman arasında bir telefon görüşmesi sırasında ikili ilişkiler ve bölgeler konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Selman, Kurban Bayramı münasebetiyle tebrik alışverişinde bulundu. İki taraf, iki ülke arasındaki ilişkiler ve bölgesel meseleleri ele alındı.

Suudi Arabistan Resmî Basın Ajansı "SPA", Kral Selman'ın bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir telefon aldığını ve "Onu mübarek Kurban Bayramı'nı ve Krallığın bu yılki hac organizasyonunu iyi bir şekilde organize etmesini tebrik ettiğini" açıkladı. 

SPA tarafından açıklamanın devamında; “Kral Selman’ın görüşme ve tebrikler için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini ileterek, Yüce Allah'tan iyi temennilerini kabul etmesini istediği” bildirildi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.