30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Corendon Airlines İngiltere'den Türkiye uçuşlarına başlıyor

Corendon Airlines, Londra-Gatwick, Manchester, Glasgow, Birmingham ve Newcastle Uluslararası havaalanlarından 2022 yaz programlarının lansmanını yaptı.
18.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Corendon Airlines, İngiliz ve İskoç tatilcilerin Türkiye'ye yaptığı tatillerin popülaritesi nedeniyle, 2022 yazı için Türkiye'ye uçuş sayısını artırdı.

Havayolu, Antalya, Dalaman, Bodrum, Girit ve Rodos'a 2022 yaz sezonunda uçuşlar sunan havayolu, 2023 yılında destinasyon sayısını artırarak genişlemeyi planlıyor.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer şunları söyledi, “Antalya ve Dalaman seferlerimize İngiliz turistlerden gelen talep çok cesaret verici. 2022 yaz sezonu için ilk uçuşlarımızı görmek, tam kapasite seyahat etmek, İngiltere'den faaliyet gösteren ilk tam sezonumuza harika bir başlangıç. Antalya ve Dalaman'ın yanı sıra İngiltere'den diğer destinasyonlara da olumlu talep var. 2022 ve 2023 kış sezonunda Antalya uçuşlarımıza devam etmeyi planlıyoruz.” dedi. 

Daha fazla bilgi için: Corendon Havayolları

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.