29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

British Airways’ten süper ucuz Türkiye tatil paketi

British Airways, Londra’dan Türkiye uçuşlu 7 gece konaklamalı olarak satışa çıkardığı paket turun fiyatını 4.549 TL (239 £) olarak duyurdu.
15.05.2022

Ortadoğu Turizm 

Türkiye'ye British Airways ile Eylül ayında seyahat edecek bir turistin haftalık tatil için uçuş dahil ödeyeceği fiyatlar 239 Sterlin’den başlıyor. Açıklanan bu tatilin paketin fiyatı güncel kur ile yaklaşık 4.550 TL yapıyor. 

Türkiye'ye uçuş rezervasyonu yapın

British Airways Türkiye tatil paketini; “Avrupa ve Asya'nın kavşağında bulunan eşsiz konumu ile Türkiye, kültürel tarih açısından zengin bir tatil beldesidir.” açıklamaları ile duyurdu. 

Türkiye'nin en heyecan verici noktalarına uçtuğunu belirten British Airways; İstanbul'a uçun ve Osmanlı döneminden kalma Topkapı Sarayı ve Sultanahmet Camii'nden Kapalı Çarşı'ya kadar bu canlı metropolü şekillendiren kültürlerin melezine dalın diyerek açıklamalarına devam etti. 

Tatil paketi duyurusunda Antalya tanıtımını da yer şirket açıklamalarına şöyle devam etti; “Akdeniz'de Türk Rivierası olarak bilinen güzel bir sahil kenti olan Antalya'ya bir gezi yapın. Pitoresk plajları ve masmavi denizi ile Turkuaz Sahili'ndeki Dalaman'da bir plaj tatili planlayın. Veya Türkiye'nin en seçkin tatil beldelerine ev sahipliği yapan Bodrum'da dinlendirici bir mola için rezervasyon yapın. Türkiye tatilinizi bugün bizimle rezerve edin.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.