01 Mayıs 2024, Çarşamba
Son Dakika

Bolu’nun efsane oteli Koru Hotels’e Ünlü turizmci atandı

Bolu Dağının eteklerinde faaliyet gösteren Bolu Koru Hotels Spa & Convention Center’in Pazarlama ve Satış Koordinatörü ünlü turizmci Hikmet Yeşilkaya oldu.
11.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Türkiye’nin en güzel turizm bölgelerinden Bolu Dağlarında konumlanan “Bolu Koru Hotels Spa & Convention Center” yeni Pazarlama ve Satış Direktörü Türkiye ve Ortadoğu Turizm pazarının tanınan siması Hikmet Yeşilkaya atandı. 

Profesyonel turizm hayatına çeşitli şirketlerde bulunan Hikmet Yeşilkaya Bolu Abant Palace Otel’de uzun yıllar yönetici olarak görev yaptı. Bolu turizmine uzun yıllardır Ortadoğu Turizminden ve yurtiçi turizmden değer katar Hikmet Yeşilkaya, geçtiğimiz aylarda Abant Palace Otelindeki görevinden ayrılarak Bolu Koru Hotels Spa & Convention Center’in Pazarlam ve Satış Stratejilerini yönetecek. 

Turizm alanındaki başarısı ile dikkat çeken ve yurt dışı fuarlarında özellikle Ortadoğu ve Körfez Arap turizm pazarındaki yabancı turistlerin Abant’a gelmesinde büyük emekleri olan Yeşilkaya, bundan sonra Bolu'nun önemli turizm tesisi olan Bolu Koru Hotels Spa&Convention Center’de Pazarlama ve Satış Koordinatörü olarak görev yapacak.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Oteller
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Beyhanlar turizm
12.04.2022 00.51.26

Hikmet kardeşimize yeni görevinde başarılar dileriz