05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Bodrum ultra lüks mega yatlar ile gündemde

Yaz mevsimi ile birlikte deniz turizminde hareketli günler yaşamaya başlayan gözde turizm şehri Bodrum’un kıyılarında çeşitli büyüklüklerde lüks tekneler ve motor yatlar dikkat çekiyor.
04.07.2022

Ortadoğu Turizm 

Özellikle deniz turizminde ortaya çıkan mega yatlar, Covid-19 salgınının etkilerinin azalmasını ve normalleşme sürecini hızlandırdı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaz mevsimi ile birlikte mega yat trafiği artmaya devam ediyor. Deniz turizminde hareketli günler yaşamaya başlayan gözde turizm semtinin kıyı açıklarında çeşitli büyüklüklerde lüks tekneler ve motor yatlar ilgi görüyor. 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, lüks yatıyla Bodrum'da tatil yapmıştı 

Bill Gates, İzmir Efes Antik Tiyatrosu'nu gezdikten sonra sabah Bodrum'a gelerek, 107 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki lüks yat 'Lana', limana sığmadığı için limanın çok uzağına demir attı. Gates’in lüks yatının haftalık kira bedelinin 1 milyon 800 bin euro olduğu belirtiliyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.