02 Mayıs 2024, Perşembe
Son Dakika

Birleşik Arap Emirlikleri beş yıllık turist vizesi getiriyor

Vize sisteminde önemli değişiklikler yapan BAE, Altın Vize programını genişlettiğini ve uzun süreli turist seçeneği de dahil olmak üzere birkaç yeni vize türü getirdiğini duyurdu.
24.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Karar Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Kabinesinin, ülkenin yaşamak, çalışmak, ziyaret etmek ve yatırım yapmak için bir hedef olarak konumunu güçlendirmeyi amaçlayan Federal Yabancıların Girişi ve İkametgahı Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin yürütme düzenlemelerini onaylamasının ardından geldi.

Yeni vize sistem ile BAE ziyaretçilerine farklı amaçlar için çeşitli vize türleri sunuyor.  Mevcut sistemdeki değişiklikler, tüm vize türleri için giriş koşullarının kolaylaştırılması ve esnek vize sürelerinin sunulmasını içermektedir. Yeni sistemle tüm giriş vizeleri tek veya çoklu giriş için mevcut olacak, yenilenebilir ve veriliş tarihinden itibaren 60 gün süreyle geçerli olacaktır. 

Turizm kuruluşları tarafından desteklenen normal turist vizesine ek olarak, beş yıllık çok girişli turist vizesi getirilmesi sektörde memnuniyet oluşturdu. 

BAE yeni vize sistemi ile vize sahibinin ülkede kesintisiz 90 güne kadar kalmasına izin vermekte ve bir yılda toplam kalış süresinin 180 günü geçmemesi koşuluyla benzer bir süre için uzatılabileceği belirtilmekte. 

Vize hakkında fazla bilgi için https://u.ae/en#/ adresini ziyaret edin

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.