05 Mayıs 2024, Pazar
Son Dakika

Başkan Erdoğan; Putin Türkiye’ye kısıtlama olmayacağını söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO zirvesi sırasında gazetecilere verdiği demeçte, Rus-Ukrayna savaşı ile bağlantılı olarak Türk turizminin geleceğine ilişkin bir dizi açıklama yaptı.
25.03.2022

Ortadoğu Turizm 

Turizm sezonu ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları söyledi; 
“Böyle bir zamanda, turizmde bir patlama veya büyük bir yükselişten bahsetmek çok cesur bir ifade olur. Her şeye rağmen turizm ile ilgili ülkelerle görüşmelerimiz devam ediyor. Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Rusya'nın turizmi teşvik edeceğini ve geliştireceğini, vatandaşlarının Türkiye'ye turistik gezilerinin önüne hiçbir engel koymayacağını söyledi.” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti; “Rusya, turizmde ulusal para birimlerinde yerleşim olasılığından da bahsediyor. Bunu da Rusya'ya her zaman bizler de teklif ettik. Rusya'ya Ruble ve Türk Lirası üzerinden anlaşmalar yapmasını önerdik. Rusya da Ruble ve Lira uzlaşmasından yana, diğer ülkelerle böyle bir plana geçilecek.” dedi. (Atop)

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.