30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

BAE otelleri Ramazan'da rekor performans gösteriyor

Birleşik Arap Emirlikleri otelleri koronavirüs kurallarının gevşemesi ile Ramazan Ayında yüksek talep görmeye devam ediyor.
19.04.2022

Ortadoğu Turizm 

BAE otelleri, Ramazan ayının ilk iki haftasında, ziyaretçilerin özel teklifler ve oda fiyatları, kahvaltı ve sahur yemeklerinde indirimler ve değerli tekliflerden yararlanma yönündeki yoğun talebiyle rekor bir performans sergiledi. 

BAE Dubai otel yöneticileri, bu yıl Ramazan otel paketlerinin pandemi kısıtlamalarını hafifletmek ile hayatı normale döndürmek için özel olarak sunulduğunu, bunun daha fazla teşvik sağlanmasına katkıda bulunduğunu ve genel olarak otel doluluk oranlarına olumlu yansıtıldığını söylediler. 

Otel ziyaretçilerinin ilk kaynağı olan özellikle iç turizmde her yılın bu döneminde doluluk oranının önceki iki sezona göre artmasını bekleyen turist hareketi, tam bir doluluk durumuna tanık oldu.

Emirates Palace Hotel'in Orta Doğu operasyonlarından sorumlu Genel Müdür ve Bölge Başkan Yardımcısı Michael Koth, Ramazan'ın ilk iki haftasında, özellikle iki yıl sonra, ziyaretçilerden ve misafirlerden büyük bir katılım ve olumlu bir yanıt olduğunu söyledi. Corona salgınının getirdiği kısıtlamalar sonrası Ramazan'ın ilk iki haftasında tanık olduğumuz talep üzerine olumlu performansın mübarek ayın geri kalanında da devam edeceğinden eminiz.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.