03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

BAE Dubai Veliaht Prensi Zayed, Türkiye’ye geliyor

Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan’ın önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Türkiye’de olması bekleniyor.
14.11.2021

Ortadoğu Turizm 

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Türkiye’ye geliyor.

Independent Türkçe’nin haberine göre daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonda görüşen Veliaht Prens bin Zayed’in çantasında ekonomi ve ikili ilişkiler başta olmak üzere birçok konu başlığı var. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan kısa açıklamada, "Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular ele alınacak,” bilgisi dışında ayrıntıya yer verilmedi.

BAE'nin haber ajansı WAM ise iki liderin "iki halk arasındaki ilişkileri ortak çıkarlara ve iki halka hizmet edecek şekilde güçlendirme olasılıklarını" gözden geçirdiklerini kaydetti.

Daha önce telefonda görüşen Erdoğan ve bin Nahyan yüz yüze görüşme gerçekleştirerek sorunları masaya yatıracak. ( İndependent Turkish Nevzat Çiçek)

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.