30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

BAE, aşısız vatandaşları için seyahat protokolünü güncelledi

Birleşik Arap Emirlikleri tarafından alınan bir kararla 19 Nisan'dan itibaren, aşılanmamış vatandaşlarının, negatif PCR testi sonucuyla seyahat edebileceğini bildirdi.
18.04.2022

Ortadoğu Turizm 

BAE, aşılanmamış BAE vatandaşları için 19 Nisan 2022'den itibaren yürürlüğe girecek güncellenmiş seyahat protokollerini duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri, aşısız vatandaşları 19 Nisan’dan itibaren yola çıkmadan 48 saat önce alınan PCR testinin negatif sonucunu sunarsa seyahat edebilecek.  

Seyahat öncesi pcr durumunu yeşile güncellemek için Al Hosn uygulamasında bir seyahat başvuru formunun da doldurmaları gerekiyor. 

BAE'ye gelen yolcular için düzenlemeler de güncellenerek, 16 yaşın altındaki aşılanmamış kişiler varışta negatif bir PCR testi sonucu sunmaktan muaftırlar. 

Ulusal Kriz ve Acil Durum Yönetimi Otoritesi (NCEMA) sözcüsü Dr Al Ameri, yeni protokolün BAE'nin sürdürülebilir iyileşme ve normale dönüşü sağlama politikasına uygun olduğunu söyledi.

Sözcü Ameri ayrıca, Our World in Data web sitesi tarafından yayınlanan bir endekste, BAE'nin şu anda Covid-19'a karşı tam olarak aşılanmış insanların en yüksek yüzdesi için nüfusu bir milyondan fazla olan ülkeler listesinin başında olduğuna dikkat çekti.

BAE hükümeti, bireyleri yüz maskeleri takma, sosyal mesafe, elleri dezenfekte etme ve kalabalık alanlardan kaçınma dahil olmak üzere ihtiyati tedbirlere uymaya teşvik etmeye devam ediyor.

Daha fazla bilgi için www.ncema.gov.ae adresini ziyaret edin.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.