29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Avrupa Birliği, Katar ve Kuveyt için vizesiz seyahat planlıyor

Avrupa Birliği, Körfez Arap Ülkelerinden kaliteli turist elde etmek için Katar ve Kuveyt Vatandaşlarının giriş vizesi şartını kaldırmayı teklif etti.
19.05.2022

Ortadoğu Turizm 

AB’nin Avrupa Komisyonu, Katar ve Kuveyt Vatandaşlarına biyometrik pasaport sahibi olmaları şartı ile, iş, turizm veya aile nedenleriyle 180 günlük bir süre içinde 90 güne kadar olan ziyaretler için giriş vizesi şartlarını kaldırmayı teklif etti.

Avrupa Birliği’nin bu önerisi, Avrupa Birliği ile Körfez Arap bölgesindeki ülkeler ile arasındaki turizm, ticari, kültürel ve sosyal ilişkileri güçlendirmeyi amaçlıyor. 

AB üye ülkeleri ve Avrupa Parlamentosu vize muafiyetini onaylarsa, Katar ve Kuveyt ile karşılıklı vizesiz seyahat konusunda ilgili anlaşmaları müzakere edelicek. 

Katar ve Kuveyt vatandaşları tüm Avrupa ülkelerini istedikleri herhangi bir 180 günlük süre içinde 90 gün boyunca giriş yapabilecek ve burada kalmaları için vizesiz olarak seyahat edebilecekler.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.