25 Nisan 2024, Perşembe
Son Dakika

Arabian Travel Market 2022 yeni tarihleri ​​açıkladı

Arabian Travel Market Fuarı Birleşik Arap Emirlikleri çalışma haftasına uygun olacak şekilde yeniden planlandı.
16.01.2022

Ortadoğu Turizm 

Dört günlük ATM etkinliği 9 Mayıs Pazartesi ile 2022'de 12 Mayıs Perşembe arasında gerçekleştirilecek. Bu yılki Arap Seyahat Pazarı'nın (ATM) tarihleri ​​​​bir gün değişti;

Organizatörler Reed Exhibitions, ticaret etkinliğini BAE'nin Ocak ayından itibaren yürürlüğe giren yeni Pazartesi-Cuma çalışma haftası ile uyumlu hale getirmeye karar verdi.

Değişiklik hakkında konuşan Orta Doğu ATM sergi direktörü Danielle Curtis şunları söyledi: "Küresel seyahat ve turizm topluluğunu 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü BAE'ye davet etmeyi dört gözle bekliyoruz. BAE'nin ileriye dönük düşünme kararıyla mümkün oldu. Pazartesiden Cumaya çalışma haftasına geçişte, ATM 2022'nin güncellenmiş zamanlamalarının uluslararası pazarlarla daha iyi uyum sağlayarak hem katılımcılara hem de katılımcılara fayda sağlayacağından eminiz.”

Sergiye bizzat katılamayanlar için 17 Mayıs 2022 Salı ile 18 Mayıs 2022 Çarşamba tarihleri ​​arasında sanal bir etkinlik gerçekleştirilecek.

ATM ve yönetim danışmanlığı Mercer tarafından yürütülen araştırmaya göre, BAE iş duyarlılığı özel sektör firmalarının %84'ü girişimi memnuniyetle karşılarken, %37'si özellikle yakın ticaret bağlantıları olan uzun vadeli esnek bir yaklaşım benimseyeceklerini söylüyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.