30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

Antalya Valisi, turizm kokan şehri tanıtmaya devam edeceğiz

Antalya Valisi Ersin Yazıcı; “Turizm sektörü, dinamik yapısı ile ülkelerin ve şehirlerin ekonomik ve sosyal kalkınmalarında itici güçlerin başında gelmektedir.” dedi.
19.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Turizm, dinamik yapısı ile ülkelerin ve şehirlerin ekonomik ve sosyal kalkınmalarında önemli rol oynadığını belirten Vali Ersin Yazıcı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yükselen turizm trendi çağımızın en büyük değerlerinden ve en önemli iş alanlarından biri olarak karşımıza çıkmakta olduğunu belirtti. 

Turizm Büyük Bir Ekonomik Değerdir

Vali Yazıcı, “Antalya turizm için büyük bir öneme sahiptir. Bütün sektörlerin dolaylı ya da direkt ilişkisi olan turizm şehrimizin ekonomisinin ana omurgası durumundadır. Bu sebeple çağımızda turizm, bireysel bir ilginin çok ötesinde tüm sektörleri etkileyen, ülkelerin ekonomik stratejilerine yön veren büyük bir ekonomik değere dönüşmüş durumdadır.” ifadelerini kullandı.

2022 yaz sezonunda İngiltere başta olmak üzere Avrupa ülkelerinden olumlu dönüşler alındığının önemine değinen Vali Yazıcı; “Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Avrupa pazarında ciddi bir artışımız var. İnşallah bunu daha da arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Bunun için en başta hazır olmamız lazım. Başarılı işler çıkarıyorsunuz. 2022 yaz sezonunu içinde başarılı işlere hep birlikte imza atacağımızdan şüphem yok. İnşallah sezonu hep birlikte en iyi şekilde geçireceğiz.” dedi.

Pazar Çeşitliliğinin Ne Kadar Önemli Olduğunu Bir Kez Daha Gördük

Antalya Valisi Ersin Yazıcı açıklamalarına şöyle devam etti; “Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan olumsuzlukların pazar konusunda çeşitliliğin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Rezervasyonlarımız şimdilik iyi durumda. Özellikle Ortadoğu da başta İsrail olmak üzere Avrupa ülkelerinden de olumlu cevaplar alıyoruz. Rezervasyonlarımız iyi gidiyor. Bu süreç bizlere pazar çeşitliliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Pazar çeşitliliğinin yanında pandemiyle turizm çeşitliliğinin de önemini gördük. İnsanların beklentisi değişti. Bu beklentilere cevap verebilecek yeni ve farklı ürünler çıkarmak için çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.