03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Antalya’da ücretsiz turizm halk plajları açılmaya devam ediliyor

Antalya'nın Kemer ilçesindeki halk plajları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açılarak turistlerin ve halkın hizmetine ücretsiz olarak sunuldu.
19.06.2022

Ortadoğu Turizm 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Antalya'nın Beldibi ile Kemer sahilindeki Bahçecik ve Çifteçeşmeler halk plajları açıldı. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan halk plajlarının açılış töreninde yaptığı konuşmada, 2019 yılında başlattıkları projelerine devam edeceklerini belirtti.

Bakan Yardımcısı Alpaslan konuşmasına şöyle devam etti; “Antalya’da ücretsiz halk plajı sayımız 10’a yükseldi. Halk plajlarımızda vatandaşlarımıza 5 yıldızlı tatil imkanı sunuyoruz. Turistlerde halk plajlarından ücretsiz faydalanacaklardır. Akdeniz ve Ege'de bulunan ücretsiz halk plajlarından Karadeniz, Marmara ve hatta göllerin bulunduğu kentlerden bile talepler var. Halk plajlarının sayısını her geçen yıl artıracağız. Turizm sezonu da oldukça iyi geçiyor. Yıl sonu itibarıyla ülkemize 35 milyar dolar turizm gelirini elde etmiş olacağız. Bu amaç ve hedef ile çalışmalarımızı yürütüyoruz." dedi.

Halk plajları ile denize sıfır olmayan otellerdeki müşterilerin de ücretsiz kaliteli hizmet aldıklarını belirten Nadir Alpaslan, "Halk plajları vatandaşların beğenisini kazandı. Halkın ihtiyacını karşılayacak sürdürülebilir, doğa dostu plajlar açmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.