03 Mayıs 2024, Cuma
Son Dakika

Almanya Seyahat Birliği Başkanı Şanlıurfa’yı ziyaret etti

Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa Valiliği’ni ziyaret etti.
17.02.2022

Ortadoğu Turizm 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından ağırlanan, Almanya’daki seyahat acentelerinin çatı kuruluşu olan DRV heyetinde; Almanya’nın en büyük acentelerinden DER Turistik, Türkiye’ye en fazla turist gönderen FTI ve Almanya’daki en büyük Türk seyahat acentesi BENTOUR’un temsilcileri de yer aldı. 

Şanlıurfa’nın neolitik dönemden başlayarak tarihin tüm dönemlerine ait büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu dile getiren Vali Abdullah Erin, Göbeklitepe’ye büyük emekleri geçen Alman Arkeolog Prof. Dr. Klaus Schmidt’i de saygıyla andıklarını, onun başlattığı çalışmayı Taş Tepeler olarak adlandırılan Karahantepe ve diğer keşif alanlarıyla sürdürdüklerini kaydetti.

Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin’de turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek tanışacak olan DRV heyetinin ziyareti, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin Almanya turizm pazarında tanıtılması açısından önem arz ediyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.