29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

Airbnb, konaklama rezervasyonu için sistem değişikliklerini açıkladı

Airbnb, pandemi sonrası konaklama tercihlerinin değişimi ile birlikte müşterilerine bilgi olarak platformda ev aramanın ve rezervasyon yapmanın yeni yollarını duyurdu.
17.05.2022

Ortadoğu Turizm 

Konaklama platformu Airbnb, çalışma düzenlemelerinde yaptığı yeni değişimler ile esnekliği yansıtacak özellikler sunarak bugüne kadarki en büyük değişikliklerini yaptı. Airbnb, koronavirüs sonrası değişen müşteri alışkanlıklarını yansıtmak için yeni kategorilerini kullanarak arama yapmanın yeni bir yolunu sunuyor.

Yapılan değişiklikler ile ilgili Airbnb CEO'su Brian Chesky şunları söyledi; "İnsanların konaklama alışkanlıkları değişti. Bu nedenle, on yılda Airbnb'deki en büyük değişikliği sunuyoruz. İnsanlar nerede yaşadıkları ve çalıştıkları konusunda daha esnekler bu nedenle Airbnb Kategorileriyle arama yapmak için yeni bir yol tasarladık.  Ve insanlar artık daha uzun yolculuklar yapıyor, bu yüzden seyahatinizi iki ev arasında bölerek size daha fazla seçenek sunmak için Bölünmüş Konaklamaları oluşturduk. Ayrıca Airbnb'nin arkanızda olduğunu bilerek rezervasyon yapma güvenini vererek misafirler için AirCover'ı tanıtıyoruz." dedi. 

Airbnb yeni 56 kategori ile evleri konumlarına ve tarzlarına göre aranabilir hale getirerek yeni konaklama bulmayı kolaylaştırmaktadır. 

Airbnb yeni kategorileri oluşturmak için, başlıkları, yazılı açıklamaları, fotoğraf başlıklarını, ev sahiplerinden gelen yapılandırılmış verileri ve konukların yorumlarını analiz etmek için özel inceleme yöntemini kullanarak milyonlarca evi değerlendirerek bu karara vardı.

Daha fazla bilgi için; https://www.airbnb.ae/

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.