29 Nisan 2024, Pazartesi
Son Dakika

ABD yapımı ajan filminde THY uçağı kaçırılmaya konu oluyor

ABD yapımı “All The Old Knives” adlı filmde kaçırılan uçağın Türk Hava Yolları uçağını andırması ve üzerinde “Turkısh Alliance” yazılı olması gözlerden kaçmadı.
10.04.2022

Ortadoğu Turizm 

Amazon film izleme platformunda 8 Nisan itibari ile gösterime giren “All The Old Knives” isimli film bir uçağın kaçırılmasını ve sonrası olayları konu alıyor. 

Filmde yer alan uçağın kuyruğundaki logonun Türk Hava Yolları logosunu andırması ve uçak üzerinde “Turkish Alliance" yazılı olması havacılık sektörünün gündemi oldu. 

Görüntülerinde yer alan uçağın ilk bakışta doğrudan Türk Hava Yolları uçağını andıran “All The Old Knives” filmin konusu ise şöyle;“Eski CIA ajanı olan Celia ve Henry, küçük bir Amerikan kasabasında yıllar sonra buluşurlar. Celia, aile problemlerinden dolayı CIA’den ayrılmıştır. Heny ise CIA Ajanı olarak çalışmaya devam etmektedir. Birlikte çalıştıkları dönemde sevgili olan Celia ve Heny’nin yeniden bir araya gelişi bir tesadüf değil geçmişte birlikte çalıştıkları bir görevle ilgilidir. Altı yıl önce tüm yolcuların ölümüyle sonuçlanan bir uçağın kaçırılması ile ilgili bir görevde yer alan Celia ve Henry, yaşananları tekrar gözden geçirmeye başlar.”

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER / Taşımacılık
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.