30 Nisan 2024, Salı
Son Dakika

ABD, 90 ülkeye seyahat etmeyin uyarısını kaldırdı

Amerika Birleşik Devletleri Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) yaptığı açıklama ile yaklaşık 90 ülke için "Seyahat Etmeyin" COVID-19 uyarılarını kaldırdığını açıkladı.
20.04.2022

Ortadoğu Turizm 

CDC seyahat tavsiyelerini revize ederek aşısız Amerikalıların seyahat etmesine izin verilmeyen, “4. Seviye” listesinde bulunan Türkiye, İtalya, Birleşik Krallık, Fransa, İsrail, Avustralya, Yunanistan, Hong Kong, Japonya, Güney Kore, İspanya ve Rusya’yı  “3. Seviye” ülkeler listesine alarak bu ülkelere seyahat yasaklarını kaldırdığını bildirdi. 

Ayrıca İsviçre, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Orta Afrika Cumhuriyeti, Şili, Çek Cumhuriyeti, Ürdün, Lübnan, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Polonya, Somali, Uruguay ve Vietnam ülkelerine de “3. Seviye” listesine indirilerek seyahat yasağı kaldırılmış oldu. 

ABD Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz hafta, uluslararası destinasyonlar için "Seyahat Etmeyin" uyarılarını da keskin bir şekilde azalttığını söyledi.

Havayolları ve seyahat acenteleri, diğer birçok ülkenin yaptığı gibi, uluslararası gezginler için kalkış öncesi Covid negatif test şartlarını kaldırması için Biden yönetimine baskı yapıyor.

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.