28 Mart 2024, Perşembe
Son Dakika

212 Sea Palm’ in Tanıtımı 12 Haziran’da,

09.06.2021

Ortadoğu Turizm Gazetesi

Gayrimenkul pazarlama alanında kısa sürede uluslararası bir markaya dönüşen İGP İstanbul Global Partners AŞ pazarlama ve satış çalışmalarını üstlendiği 212 Sea Palm projesinin tanıtım kokteylini 12 Haziran’da gerçekleştirecek.

Markalı ve lüks konut projelerini yabancı yatırımcılarla buluşturan ve gerçekleştirdiği satışlarla da Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan İGP İstanbul Global Partners Türkiye’nin çok önemli inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olarak yer alıyor

Alanında uzman profesyonel bir kadro ile faaliyetlerini sürdürdüklerini vurgulayan İGP İstanbul Global Partners Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Altın “ İnşaat şirketlerine uçtan uça tam entegre olarak satış ve pazarlama hizmetleri veriyoruz. Şu anda Ataköy 22 Projesi’nin arsa sahibi Peker GYO, Bahaş Holding’in birkaç projesi ve Bayburtlu İnşaat’ın 212 Sea Palm projelerinin satış ve pazarlama çalışmalarını sürdürmekteyiz.”dedi.

Bayburtlu İnşaat’ın 212 Sea Palm Projesine gelen yoğun ilginin memnuniyet verici olduğunu söyleyen İGP İstanbul Global Partners Kurucu Ortağı Zeki Oğuz, Covid 19 pandemi sürecinin oluşturduğu olumsuz koşullara rağmen yabancı yatırımcıların ilgisinin her geçen gün daha da arttığını gözlemlediklerini sözlerine ekledi. (konutayonverenlercom)

Editör Fotoğraf
Turizm Yazarı
info@ortadoguturizm.com
HABERLER
Ortadogu Turizm Reklam

Yorum Yaz
UYARI: Hakaret, küfür, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır. * Yorumlar ile ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.